Ανθρώπινο κίνητρο και συνδεδεμένη υγεία: μια κρίσιμη συνέργεια για μια καλύτερη διαχείριση της υγείας

1ο Διεθνές Σεμινάριο Συνδεδεμένης Υγείας και Κίνητρα Χρήσης της

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΙΣ

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

DAYS        HOURS           MIN             SEC

Ανθρώπινο κίνητρο και συνδεδεμένη υγεία: μια κρίσιμη συνέργεια για μια καλύτερη διαχείριση της υγείας

1ο Διεθνές Σεμινάριο Συνδεδεμένης Υγείας και Κίνητρα Χρήσης της

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ομιλητές μας, ένας έμπειρος ψυχολόγος υγείας και ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός στην καρδιαγγειακή ιατρική θα εξηγήσουν τη σημασία της συνδεδεμένης υγειονομικής περίθαλψης και τις βασικές αρχές του ανθρώπινου κινήτρου καθώς και τις βιολογικές και ψυχολογικές πτυχές τους.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί επίσης στον ρόλο του HCP στην ανοικοδόμηση κινήτρων των ασθενών και στην ώθησή τους να υιοθετήσουν συσκευές παρακολούθησης της υγείας που συνδέονται με τεχνολογία Bluetooth.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με μια τελευταία ενότητα Q&A.

ΠΟΤΕ

27 Σεπτεμβρίου 2023

στις 16 μ.μ.

Διάρκεια: 45 λεπτά

ΠΟΥ

Το σεμινάριο θα είναι μια ηφιακή εκδήλωση διάρκειας 45 λεπτών που θα μεταδοθεί στα Αγγλικά με ιταλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, πορτογαλική και ελληνική μετάφραση. Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα email που θα παρέχει έναν σύνδεσμο σύνδεσης και οδηγίες συμμετοχής. Το σεμινάριο θα καταγραφεί για μελλοντική παρακολούθηση από όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες.

POWERED BY

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ, ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

  • Τι οδηγεί την ανθρώπινη δράση και συμπεριφορά; – Κατανόηση των βασικών ανθρώπινων κινήτρων.
  • Οι προκλήσεις λήψης των καθημερινών επιλογών που βελτιώνουν τα αποτελέσματα υγείας στις κοινότητές μας.
  • Γιατί η συνδεδεμένη υγεία είναι ο κρίκος που λείπει για την παρακίνηση τόσο των HCP όσο και των ασθενών να συμμετάσχουν στην καθημερινή αλλαγή του τρόπου ζωής.
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το κίνητρο στον σχεδιασμό και τη χρήση της συνδεδεμένης υγείας για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές τους στην επανάσταση στην υγειονομική περίθαλψη.

Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματία υγείας. Ένας επαγγελματίας υγείας πρέπει πάντα να βασίζεται στη δική του επαγγελματική κλινική κρίση όταν αποφασίζει αν θα συνταγογραφήσει, θα συστήσει ή θα χρησιμοποιήσει ένα συγκεκριμένο προϊόν όταν θεραπεύει έναν συγκεκριμένο ασθενή. Ο Όμιλος MTD δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές και συνιστά στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς, κατά περίπτωση, να εκπαιδεύονται στη χρήση οποιουδήποτε συγκεκριμένου προϊόντος πριν από τη χρήση του. Ένας επαγγελματίας υγείας πρέπει πάντα να ανατρέχει στο ένθετο συσκευασίας, στην ετικέτα του προϊόντος ή/και στις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προϊόν του Ομίλου MTD.

Μάθετε περισσότερα για την αξιότιμη σχολή μας:

Silja-Riin Voolma

M.D. (EE)

Η Δρ. Silja-Riin Voolma είναι ψυχολόγος υγείας με σπουδές στο Cambridge με πάνω από μια δεκαετή εμπειρία στον σχεδιασμό παρεμβάσεων αλλαγής συμπεριφοράς και στην εφαρμογή συνδεδεμένων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας σε νεοφυείς, ιδιωτικούς και κυβερνητικούς τομείς.
Έχει συμβουλεύσει τα υπουργεία υγείας στην Εσθονία, τη Σκωτία, τις Βερμούδες και τη Μαλαισία σχετικά με την υιοθέτηση ενόςπρίσματος ανθρώπινων κινήτρων ια την αντιμετώπιση προκλήσεων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζονται με την πρόληψη και τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών.
H Δρ. Voolma έχει σχεδιάσει παρεμβάσεις αλλαγής συμπεριφοράς σε πολλαπλές εμπειρίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων του διαβήτη τύπου ΙΙ, των καρδιαγγειακών παθήσεων, των διαταραχών εθισμού και των συνθηκών ψυχικής υγείας.
Η προσέγγισή της στην αλλαγή συμπεριφοράς επικεντρώνεται στη θεωρία και σε τεχνικές που βασίζονται σε στοιχεία οι οποίες υποστηρίζουν τα εγγενή κίνητρα, την αυτονομία και την ατομική επιλογή σε διατομεακά πλαίσια αλλαγής.

Domenico Cianflone

M.D. PhD (IT)

Ο καθηγητής Domenico Cianflone είναι Διευθυντής Καρδιαγγειακής Πρόληψης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου San Raffaele στο Μιλάνο και Τακτικός Καθηγητής Καρδιαγγειακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Vita-Salute San Raffaele.
Είναι επίσης, Σύμβουλος της American Heart Association και της Digital Therapeutic Alliance Clinician Advisory Group (CAG). Είναι Αναπληρωτής Αρχισυντάκτης για το International Journal of Cardiology – Elsevier και Αναπληρωτής Αρχισυντάκτης IJC του Cardiovascular Risk and Prevention – Elsevier.
Ο καθηγητής Cianflone είναι ερευνητής στον καρδιαγγειακό τομέα με >6500 αναφορές, h-index 32 και RG score= 42,18 (ανώτατο 97,5 εκατοστημόρια).

Έχει συντονίσει πολλά ιατρικά ερευνητικά προγράμματα τηλεματικής και τηλεϊατρικής που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και το G7/G8.
Υπήρξε συντονιστής πολυάριθμων μελετών για τους μηχανισμούς στηθάγχης και καρδιακής προσβολής, οι οποίες χρηματοδοτήθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μη κερδοσκοπικούς ερευνητικούς οργανισμούς για τα κυτταρικά, μοριακά και γενετικά αίτια του εμφράγματος του μυοκαρδίου και την ισχαιμική καρδιοπάθεια. Οι ακαδημαϊκές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη διδασκαλία καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή (στο Διεθνές Πρόγραμμα MD), στο Πανεπιστημιακό και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών για φυσικοθεραπευτές, καθώς και στη Μεταπτυχιακή Σχολή Καρδιαγγειακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Vita-Salute San Rafaello.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ημερομηνία: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ώρα: 16:00
Διάρκεια: 45 λεπτά

Γλώσσα: Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά
Ποιος μπορεί να συμμετέχει; Μόνο επαγγελματίες υγείας
Πρόσβαση: Μεταβείτε στο webinar μέσω αυτού του συνδέσμου

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε online!

Σημειώστε τα ακόλουθα:

  • Ο Όμιλος MTD δεσμεύεται να διασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε και να παρέχει μια συμβατή και συνεπή προσέγγιση για την προστασία τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://mtdexchange.com/data-protection/
  • Ένας σύνδεσμος για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμος μόνο στους εγγεγραμμένους. Καθώς ο σύνδεσμος είναι εξατομικευμένος, δεν μπορεί να κοινοποιηθεί και να μεταφερθεί.
  • Εάν χάσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της ηφιακής εκδήλωσης ή δεν μπορείτε να συμμετάσχετε, η εγγραφή θα είναι διαθέσιμη στην πύλη MTD Exchange. Απαιτείται προεγγραφή.
  • Συνιστούμε τη χρήση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome για την καλύτερη εμπειρία και σύνδεση στο διαδίκτυο με τουλάχιστον 10 Mb/s.
  • Για τεχνική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση assistance@mp-livestream.com

Αποποίηση ευθύνης: Αυτή η εκδήλωση προορίζεται αποκλειστικά για τη συμμετοχή ενός επαγγελματία υγείας. Ένας επαγγελματίας υγείας πρέπει πάντα να βασίζεται στη δική του επαγγελματική κλινική κρίση όταν αποφασίζει εάν θα συνταγογραφήσει, θα συστήσει ή θα χρησιμοποιήσει ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θεραπεία όταν θεραπεύει έναν συγκεκριμένο ασθενή. Η MTD δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

© 2023 MTD Group. All rights reserved. Unless otherwise noted, the MTD Exchange logo and all other trademarks are the property of MTD Group and/or its affiliates.

REGISTRATION

Already registered? Click here to Login

© 2022 MTD Group. All rights reserved. Unless otherwise noted, the MTD Exchange logo and all other trademarks are the property of MTD Group and/or its affiliates.